Luxusní podsklepená vila v areálu Malé Šárky

Lokalita: Na Malé Šárce, Praha 6, Praha-Nebušice, Nebušice, Praha

Evidenční číslo:
455/216
Typ:
Domy
Druh:
pronájem
Adresa:
Na Malé Šárce, Praha 6, Praha-Nebušice, Nebušice, Praha
Cena:
130 000Kč/měs
Poznámka k ceně:
záloha na poplatky
Plocha pozemku:
689 m2
Plocha užitná:
390 m2
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Popis nemovitosti

Vila se nachází v obytném souboru Malá Šárka v blízkosti mezinárodní školy v Nebušicích. Dům je dobře dispozičně řešen, má tři nadzemní a jedno zcela obytné podzemní podlaží s velkými okny, kde se také nacházejí 3 ložnice, 2 koupelny, obývací prostor a velká místnost využívaná jako domácí kino či prostor na hraníí. V 1. nadzemním podlaží se nachází vstupní hala, prostorný obývací pokoj s krbem a francouzským oknem do zahrady, kuchyň, jídelna, šatna, technická místnost, koupelna s WC a garáž pro 2 auta s roletovými vraty. Ve 2. nadzemním podlaží jsou 4 ložnice a 2 koupelny. Ve 3. nadzemním podlaží je prostorná půda s úložným prostorem.
Stavba rodinného domu je provedena ve zděné technologii, se stropy s rovným podhledem. Střecha je v základu sedlová, s krytinou taškovou a klempířskými prvky a je opatřena bleskosvodem. Okna jsou dřevěná typu Euro, dveře obložkové náplňové a prosklené. Na podlahách převažují keramické dlažby a plovoucí dřevěné podlahy. Schody do patra i sklepa jsou dřevěné. V nadstandardním rozsahu a kvalitě je provedení koupelen a WC, obklady keramické. Na zahradě o velikosti 500 m2 je několik vzrostlých stromů a malá dřevěná kůlna. Celková plocha pozemku je 689m2. .

Objekt je napojen na nepřetržitou službu centrální ochrany a je monitorován. Rezidenční areál je v blízkosti americké mezinárodní školy a je ideální pro rodiny s dětmi. Nebušice nabízí výbornou občanská vybavenost i dobré dopravní spojení do centra, ať již autem či busem na metro Bořislavka.

Základní info

Umístění:
Klidná část obce
Typ objektu:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová
Adresa:
Na Malé Šárce, Praha 6, Praha-Nebušice, Nebušice, Praha

Plochy

Plocha zastavená::
189m2
Plocha zahrady::
500m2

Počty místností, umístění

Počet místností::
10
Počet koupelen::
4
Počet garáží::
2
Počet pokojů::
9
Počet NP::
2
Počet PP::
1
Typ objektu::
patrový

Máte otázku?